De quiltclub

Productkenmerken

Auteur: Chiaverini, Jennifer, Uitgever: Meulenhoff, 2e editie, 303 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789022566909, Gepubliceerd in 2013. Boeknummer van verkoper: 74456.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 7,65
Op voorraad
De quiltclub
De quiltclub

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De quiltclub" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

De quiltclub

Hoofdtitel De quiltclub
Uitgever Meulenhoff Boekerij B.V., Meulenhoff
Auteur(s) Chiaverini, Jennifer
Druk 3e druk
Editie 2e editie
Taal Nederlands
Pagina's 304
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2013
ISBN 9789022566909

Flaptekst De quiltclub

Als Sarah McClure en haar man Matt naar het kleine dorpje Waterford verhuizen, is Sarah in eerste instantie behoorlijk eenzaam. Het lukt haar maar niet om een baan te vinden, tot ze aarzelend het aanbod aanneemt van de rijke weduwe Sylvia Compson. Sarah zal haar helpen haar familielandgoed Elm Creek Manor op te knappen voor de verkoop, en als tegenprestatie zal de oude dame Sarah leren quilten. Al snel vindt Sarah haar draai, zeker als ze gevraagd wordt lid te worden van de plaatselijke quiltclub. De vrouwen die ze zo leert kennen, worden algauw echte vriendinnen. Wanneer Sylvia vertelt dat ze eigenlijk graag op het landgoed zou blijven wonen, maar dat het haar te veel herinnert aan het ongelukkige lot van haar familie, doet ze Sarah en Matt een voorstel...De quiltclub is een inspirerende en hartverwarmende roman. Quilten is zoals het leven: met tijd, liefde en geduld breng je verschillende, ongelijke stukjes bij elkaar tot een harmonieus en prachtig geheel.