De verdwijntruc

Productkenmerken

Auteur: Tanner, Haley, Uitgever: Meulenhoff, 269 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789029086332, Gepubliceerd in 2011. Boeknummer van verkoper: 40438.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 12,05
Op voorraad
De verdwijntruc
De verdwijntruc

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De verdwijntruc" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

De verdwijntruc

Hoofdtitel De verdwijntruc
Uitgever Meulenhoff Boekerij B.V., Meulenhoff
Auteur(s) Tanner, Haley
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 269
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2011
ISBN 9789029086332

Flaptekst De verdwijntruc

De verdwijntruc is het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de tienjarige goochelaar Vaclav en zijn charmante assistente Lena. De twee Russische immigrantenkinderen wonen in Brooklyn maar hebben een totaal verschillende achtergrond: zijn ouders werken hard om hun Amerikaanse droom te verwezenlijken, zij is een weeskind dat opgroeit onder omstandigheden waarin geen enkel kind zou mogen opgroeien.De liefde tussen de twee is onverwoestbaar; ook als familiegeschiedenissen en donkere geheimen hun geluk overschaduwen en ze na een afschuwelijke ontdekking ruw van elkaar worden gescheiden, blijft hun band bestaan.Jaren later ontmoeten ze elkaar weer en heeft Vaclav nog altijd de gave om Lena te betoveren. Maar het verleden blijft een rol spelen, en Vaclav en Lena worden gedwongen hun geschiedenis tegen het licht te houden. En de ontdekking die ze daarbij doen, vormt opnieuw een bedreiging voor hun liefde.De verdwijntruc is een fantastisch liefdesverhaal van een getalenteerde jonge schrijfster.