De vindtocht, gesigneerd

Productkenmerken

Auteur: Oosterwijk, Cees, Uitgever: Prometheus, 270 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789044621303, Gepubliceerd in 2012.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Gesigneerd door auteur

€ 16,45
Op voorraad
De vindtocht, gesigneerd
De vindtocht, gesigneerd

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De vindtocht, gesigneerd" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

De vindtocht

Hoofdtitel De vindtocht
Uitgever Prometheus, Uitgeverij, Prometheus
Auteur(s) Oosterwijk, Cees
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 270
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 05-2012
ISBN 9789044621303

Flaptekst De vindtocht

Pieter heeft al tijden weinig en moeizaam contact met zijn zoon Jasper, die een affectieve stoornis heeft. Om daar verandering in te brengen nodigt hij Jasper uit voor een lange zeiltocht. Maar nog voor het avontuur kan beginnen gaat het al fout. Pieter haalt de zeilboot op, maar komt onverwachts in zwaar weer terecht en raakt door zijn onervarenheid en overmoed ernstig gewond te water. Jasper, die denkt dat zijn vader hem wederom heeft laten zitten, gaat zich teleurgesteld bedrinken en valt vervolgens van de kade op de boot van een meisje op wie hij meteen verliefd wordt. Ondertussen komt Pieter in zijn comateuze schemerwereld tot nieuwe inzichten over de kernwaarden van het leven.

Vader en zoon kunnen of willen niet naar elkaar op zoek: Jasper is totaal in beslag genomen door de ontdekking van de liefde en Pieter is letterlijk onder zeil.

De Vindtocht is een ontroerend en toch ook hilarisch verhaal over een vader en een zoon die juist door niet te zoeken zichzelf vinden en daarmee ook elkaar.

In De Vindtocht zijn drie qr-codes te vinden die je kan scannen met je smartphone. Deze codes verwijzen naar korte films die te maken hebben met het verhaal en die het lezen ervan ook op zichzelf tot een avontuurlijke vindtocht maken.

Cees Oosterwijk debuteerde met de politieke roman De tijddood, die rond de verkiezingen van 2010 veel belangstelling en debat opleverde. Hij is partner bij bmc advies|management en vennoot van DichterbijKunst. Hij schreef eerder korte verhalen, gedichten en columns.