De vrouw die met vuur speelde

Productkenmerken

Auteur: Larsson, Stieg, Uitgever: Signatuur, 568 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789056723095, Gepubliceerd in 2007.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

De Millennium trilogie

€ 12,45
Op voorraad
De vrouw die met vuur speelde
De vrouw die met vuur speelde

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De vrouw die met vuur speelde" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

De vrouw die met vuur speelde

Hoofdtitel De vrouw die met vuur speelde
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W., Signatuur
Auteur(s) Larsson, Stieg
Druk 13e druk
Taal Nederlands
Pagina's 568
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2008
ISBN 9789056723095

Flaptekst De vrouw die met vuur speelde

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos én ze is een computerhacker van wereldklasse.

Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die voor Millennium werkten aan een publicatie over mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel.

Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Salander laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit haar verleden ...

Ook dit tweede deel in de Millennium-trilogie is verpletterend goed geconstrueerd en ongelooflijk overtuigend. Stieg Larsson staat met zijn literaire thrillers op eenzame hoogte!