Dio de duistere roos

Productkenmerken

Auteur: Roel, Hans Peter, Uitgever: Next, 1e editie, 255 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789079677016, Gepubliceerd in 2008. Boeknummer van verkoper: 60199.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 8,75
Op voorraad
Dio de duistere roos

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

DIO, de duistere roos

Hoofdtitel DIO, de duistere roos
Uitgever N.E.X.T. company B.V., Next
Auteur(s) Roel, H.P., Roel, Hans Peter
Druk 1e druk
Editie 1e editie
Taal Nederlands
Pagina's 256
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 07-2008
ISBN 9789079677016

Flaptekst DIO, de duistere roos

Dio de duistere roos Reis met Dio mee in de tijdmachine van Leonardo da Vinci in het jaar 1512 en ontmoet 7 beroemde mensen uit onze wereldgeschiedenis, zoals Gandhi, Einstein en Mozart. Rome trilt en wordt opgelicht door een flits. Dio schiet via een zwart gat door de ruimte naar andere tijden. Ineens staat hij oog in oog met Leonardo da Vinci in het jaar 1512. Het genootschap " de duistere roos" is bezig de wereld in haar macht te krijgen. Om De Duistere Roos te verslaan moet Dio met behulp van de tijdmachine de 7 magische wetten uit onze wereldgeschiedenis halen. Hij ontmoet daarbij beroemde mensen als Albert Einstein, Wolfgang Amadeus Mozart en Mahatma Gandhi. Maar het genootschap " de duistere roos" ligt op de loer, altijd klaar om hem te vernietigen. Hans Peter Roel schreef een spannend avonturenboek over de wijsheden van 7 beroemde mensen uit onze wereldgeschiedenis. Dio de duistere roos, voor de slimme kinderen onder ons!

Recensie DIO, de duistere roos

Auteur: Veerle Willaert • Bron: NBD-Biblion • Brontitel: Dio; de duistere roos • Datum: 5 maart 2009
Na 'Dio" de sleutel van de zeven wijsheden", mede bedacht door de zoon van de auteur, is dit het tweede boek over Dio (bijna 11), een jongen met bijzondere gaven. Dio komt via een tijdmachine in een museum terecht in de tijd van Leonardo Da Vinci. Dio krijgt van Da Vinci de opdracht om de wereld te redden. Hij moet de zeven magische wetten uit de wereldgeschiedenis halen en zo voorkomen dat 'de duistere roos', een wreedaardig broederschap dat het kwade aanbidt, over de wereld zal heersen. Dio reist naar verschillende tijden en ontmoet belangrijke mensen uit onze wereldgeschiedenis, zoals Einstein, Mozart en Gandhi. Ondertussen probeert het genootschap van 'de duistere roos' te voorkomen dat Dio in zijn opdracht slaagt.
Een spannend en origineel verhaal waarin de historische figuren op een levendige manier worden neergezet en ook de zeven wetten op een leuke manier in het verhaal zijn verweven.
Van elk verkocht exemplaar gaat een euro naar het project STOP kindermishandeling van Stichting Kinderpostzegels.
Vanaf ca. 10 jaar.