Echt contact is niet de bedoeling

Productkenmerken

Auteur: Palmen, Connie, Uitgever: Prometheus, 3e editie, 162 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789053338513 (ISBN10: 9053338519), Gepubliceerd in 2000. Boeknummer van verkoper: 73038.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Lezingen en beschouwingen

€ 7,65
Op voorraad
Echt contact is niet de bedoeling
Echt contact is niet de bedoeling

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Echt contact is niet de bedoeling" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Echt contact is niet de bedoeling

Hoofdtitel Echt contact is niet de bedoeling
Ondertitel lezingen en beschouwingen
Uitgever Prometheus, Uitgeverij, Prometheus
Auteur(s) Palmen, C., Palmen, Connie
Druk 1e druk
Editie 3e editie
Taal Nederlands
Pagina's 162
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 03-2000
ISBN 9789053338513

Flaptekst Echt contact is niet de bedoeling

´Alle fictie is een constructie van de ziel, van ons denken, ervaren, beleven, van onze psyche, en alle fictie wordt uit nood geboren. Onze ziel, onze persoonlijkheid, ons denken en beleven is tot op zekere hoogte het resultaat van wat we er zelf van maken als van de verhalen die anderen over ons en over de wereld vertellen. Verhalen zijn verbonden met het lot van mensen. Ze zijn van invloed op de manier waarop wij zin geven aan de wereld, aan anderen en aan onszelf. Volgens mij staat veel van wat wij zelf zo authentiek en helemaal origineel menen te voelen, van de oordelen die we vellen over anderen en over onze eigen ziel, voor het merendeel als wetten voorgeschreven en die wetten krijgen we in de vorm van verhalen binnen.´

In Echt contact is niet de bedoeling brengt Connie Palmen op even oorspronkelijke als scherpzinnige wijze een aantal uiteenlopende kwesties voor het voetlicht, van hart tot ziel, van filosofie tot psychiatrie, van moraal tot ideaal, maar altijd gaat het in de kern om taal, om boeken, om het schrijven. En om de manier van leven die dat met zich meebrengt.