Een duister vermoeden

Productkenmerken

Auteur: George, Elizabeth, Uitgever: Bruna A.W., 590 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789400501041, Gepubliceerd in 2012.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat, Kaft goed.

Productbeschrijving

Een inspecteur Lynley-mysterie

€ 24,45
Op voorraad
Een duister vermoeden
Een duister vermoeden

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Een duister vermoeden" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Een duister vermoeden

Hoofdtitel Een duister vermoeden
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W., Bruna A.W.
Auteur(s) George, Elizabeth
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 590
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 02-2012
ISBN 9789400501041

Flaptekst Een duister vermoeden

De machtige en invloedrijke Sir Bernard Fairclough roept inspecteur Thomas Lynleys hulp in bij het onderzoek naar zijn neef. Diens dood wordt afgedaan als een noodlottige verdrinking, en er is zo op het eerste gezicht niets dat anders doet vermoeden.

Maar wanneer Lynley de hulp inroept van zijn vrienden Simon en Deborah St. James, wordt algauw duidelijk dat het binnen de Fairclough-clan wemelt van de geheimen, leugens en motieven. Terwijl Deborah onderzoek doet naar de zoon van Sir Bernard, Nicholas Fairclough, raakt ze geïntrigeerd door Nicholas' beeldschone vrouw, met wie ze een uiterst sterke band voelt. Intussen graven Lynley en Simon naar informatie over de rest van de familie, onder wie de verbitterde ex-vrouw van het slachtoffer en de man voor wie hij haar verliet.

Naarmate het onderzoek vordert, begint de positieve reputatie van de Faircloughs steeds meer deukjes te vertonen en dreigen het bedrog en de leugens iedereen in de familie te vernietigen...

Elizabeth George besluit op haar zevende om schrijfster te worden. In 1988 verschijnt haar eerste boek Totdat de dood ons scheidt, waarvoor ze vele internationale prijzen ontvangt. Het wordt een internationale bestseller, net als alle daaropvolgende boeken met inspecteur Linley en brigadier Havers in de hoofdrol.

'Met Thomas Linley en Barbara Havers creëerde Elizabeth George een speurdersduo dat een plaatsje verdient in de galerij van de grote Engelse detectives.' - De Telegraaf