Een liefde in Parijs

Productkenmerken

Auteur: Campert, Remco, Uitgever: De Bezige Bij, 7e editie, 160 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789023412380 (ISBN10: 9023412389), Gepubliceerd in 2004. Boeknummer van verkoper: 62414.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

€ 7,95
Op voorraad
Een liefde in Parijs
Een liefde in Parijs

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Een liefde in Parijs" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Een liefde in Parijs

Hoofdtitel Een liefde in Parijs
Uitgever Bezige Bij, De, De Bezige Bij
Auteur(s) Campert, R., Campert, Remco
Druk 1e druk
Editie 7e editie
Taal Nederlands
Pagina's 160
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 01-2004
ISBN 9789023412380

Flaptekst Een liefde in Parijs

Hoofdpersoon van Een liefde in Parijs is de schrijver Richard Sanders. Vlak na aankomst in Parijs heeft hij op straat een vluchtige ontmoeting met een elegante vrouw die hem wel herkent, maar van wie hij niet meer weet wie zij is. Ze noemt hem haar naam, maar ook dat helpt hem niet het juiste beeld uit zijn geheugen op te diepen. Wel ziet hij beelden voor zich die op het eerste gezicht niets te maken hebben met deze ontmoeting, zoals ze daar nu staan in het donker wordende licht op de Place du Panthéon.

Terwijl Richard in Parijs is voor de presentatie van de vertaling van zijn boek De kunst van het vergeten, wordt tegelijkertijd een tentoonstelling geopend van zijn vriend Tovèr. Samen woonden zij aan het begin van hun kunstenaarschap in de Franse hoofdstad, vol van dromen en ambities. Nu blijkt dat Richard minder doorzettingsvermogen heeft gehad in de kunst, en misschien ook wel het leven, dan Tovèr. Richards dromen waren in die periode grenzeloos,maar zijn doorzettingsvermogen bleek, anders dan dat van Tovèr, begrensd te zijn.

Een liefde in Parijs is een sublieme vertelling, waarin Remco Campert opnieuw een weergaloos portret van een jonge kunstenaar schetst.

De liefde is voor Remco Campert een vertrouwd onderwerp, dat hij altijd op een ingehouden en melancholieke manier weet te beschrijven. Zijn mannelijke hoofdpersonages bezitten een kenmerkende schuchterheid maar paren die altijd aan een ragfijn observatievermogen.

Ander aanbod

Afb. Titel Conditieaflopend sorteren Jaar Editie Pagina's Vorm Toelichting Verkoper Prijs
Een Liefde In Parijs
Een Liefde In Parijs 160
€ 5.00

Overeenkomende titels

Afb. Titel Conditieaflopend sorteren Jaar Editie Pagina's Vorm Toelichting Verkoper Prijs
Een Liefde In Parijs
Een Liefde In Parijs 160
€ 5.00
Een Liefde In Parijs 365
Paperback
€ 8.00