Een muis in de soep...

Productkenmerken

Auteur: Beauregard, Sylviane, Uitgever: Rebo Productions, 160 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789036622868, Gepubliceerd in 2007. Boeknummer van verkoper: 49589.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Recepten, blogs & culinaire uittreksels

€ 6,55
Op voorraad
Een muis in de soep...
Een muis in de soep...

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Een muis in de soep..." is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Een muis in de soep...

Hoofdtitel Een muis in de soep...
Ondertitel recepten, blogs & culinaire uittreksels
Uitgever Rebo Productions
Auteur(s) Beauregard, Sylviane
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 159
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 01-2008
ISBN 9789036622868

Flaptekst Een muis in de soep...

Vier goede redenen om dit boek te kopen:

1. Je kent geen culinaire blogs, maar stiekem wil je toch wel graag weten wat die dames in mond stoppen, zodat je hun recepten zelf kunt uitproberen

2. Je voelt je als een vis in het water in de blog-o-sfeer, maar je hebt alleen maar virtuele archieven en je droomt ervan om in het bezit te zijn van het eerste boek dat is uitgegeven over culinaire blogs

3. Je hebt altijd al je eigen blog willen maken, maar je hebt het nooit gedurfd: staat echt iedereen te wachten om jouw geweldige recept van clafoutis met pruimen uit te proberen?

(Het antwoord is « ja »)

4. Je houdt van koken, maar je raakt dikwijls teleurgesteld wanneer je gerechten niet lijken op de foto in het kookboek en je vraagt je af hoe anderen, « normale » mensen zoals jij en ik, dat doen

Vijftien nooit eerder uitgegeven menu's (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, hartige of zoete hapjes), bedacht door vijftien culinaire blogsters.