Een picknick in Fabeltjesland

Productkenmerken

Auteur: Valkenier, Leen, Uitgever: Rubinstein, Ingenaaid met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789047601067, Gepubliceerd in 2008. Boeknummer van verkoper: 59031.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Getekend door Eliane Duvekot

€ 6,55
Op voorraad
Een picknick in Fabeltjesland
Een picknick in Fabeltjesland

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Een picknick in Fabeltjesland" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Picknick in Fabeltjesland

Hoofdtitel Picknick in Fabeltjesland
Reeks Gouden Boekjes
Uitgever Rubinstein b.v., Rubinstein
Auteur(s) Valkenier, L., Valkenier, Leen
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 03-2007
ISBN 9789047601067

Flaptekst Picknick in Fabeltjesland

Welkom terug in het Grote Dierenbos. Na jaren weg te zijn geweest komt De fabeltjeskrant in mei 2007 weer op televisie bij de KRO. En er komt een musical.

Componist Ruud Bos, die al de muziek schreef bij de teksten die Leen Valkenier maakte voor de televisieserie, schrijft de nieuwe liedjes voor De Fabeltjeskrant. John van Eerd maakt het scenario van de musical. Klassieke hits en uitspraken uit de serie komen terug, zoals het door Ed en Willem Bever gezongen Hup daar is Willem met de waterpomptang, net als het 'hatsekiedeeee' van Lowieke de Vos en het 'oogjes dicht en snaveltjes toe' van Meneer de Uil. De Fabeltjeskrant gaat op 30 september 2007 in Den Bosch in première.

De Fabeltjeskrant kwam in oktober 1968 voor het eerst op de buis en bleef in de jaren daarna een succesnummer. Na 1640 afleveringen verdween de serie op 31 augustus 1995 van de televisie. In 1969 kregen de makers een Edison en de Gouden Televizier-ring. De serie ging ook naar het buitenland. In 2005 werd De Fabeltjeskrant gekozen tot beste Nederlandse kinderserie ooit.

Met andere woorden: wie is er niet groot mee geworden? Wij vieren het met de komst van een Gouden Boekje, waarin alle belangrijke figuren met z'n allen gaan picknicken.

Alles opnieuw getekend door Eliane Duvekot, bekend van haar kleurrijke illustraties in NRC Handelsblad en de Gouden Boekjes Het bed van Tim en De draaimolen.