Een verloren vrouw

Productkenmerken

Auteur: Cather, Willa, Uitgever: Cossee, 158 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789059363090, Gepubliceerd in 2011. Boeknummer van verkoper: 40440.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 13,45
Op voorraad
Een verloren vrouw
Een verloren vrouw

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Een verloren vrouw" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Een verloren vrouw

Hoofdtitel Een verloren vrouw
Uitgever Cossee, Uitgeverij, Cossee
Auteur(s) Cather, Willa
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 158
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 05-2011
ISBN 9789059363090

Flaptekst Een verloren vrouw

Marian is jong, aantrekkelijk en het stralende middelpunt van huize Forrester, waar een opgewektheid lijkt te heersen die vooral gebaseerd is op haar persoon, haar schoonheid en haar ongebonden aard. Met haar vijfentwintig jaar oudereman brengt ze de zomers door in Sweet Water, Nebraska, midden in de oneindige Great Plains. Niel, de dromerige buurjongen, heeft al snel zijn hart verloren aan Marian. Zij vertegenwoordigt voor hem het ideaalbeeld van de pioniersvrouw.

Na enkele jaren afwezigheid keert Niel terug naar Sweet Water en dan is Marians leven fundamenteel veranderd. Na twee hartaanvallen moet haar man volledig door haar verzorgd worden. Ze heeft een minnaar en ze drinkt. En hoewel ze nooit klaagt, heeft Niel de indruk dat de wereld waarin ze leeft niet langer bij haar past.

Een verloren vrouw is een klassieker en overtuigt nog altijd moeiteloos met de betoverende (natuur)beschrijvingen waarmee Willa Cather zielenroerselen blootlegt en een wereld tot leven laat komen. Tijdlozer kan literatuur niet zijn.