Eeuwige kermis

Productkenmerken

Auteur: Polders, Claire, Uitgever: De Geus, 287 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789044516906, Gepubliceerd in 2011. Boeknummer van verkoper: 42949.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 9,85
Op voorraad
Eeuwige kermis
Eeuwige kermis

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Eeuwige kermis" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Eeuwige kermis

Hoofdtitel Eeuwige kermis
Uitgever Geus, Uitgeverij De, De Geus
Auteur(s) Polders, Claire
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 287
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2011
ISBN 9789044516906

Flaptekst Eeuwige kermis

Julia Hollander reist de wereld rond om leugens te ontmaskeren. Wanneer haar doodzieke vader besluit uit het leven te stappen, keert ze halsoverkop terug naar haar geboortedorp Paradijssel. Tot haar afschuw dreigt 'het laagste dorp van Nederland' een banale kruising te worden tussen een openluchtmuseum en een pretpark. Julia probeert te redden wat haar lief is. En met vallen en opstaan leert ze haar introverte vader kennen.

Claire Polders studeerde letteren en filosofie aan de universiteit van Tilburg en aan de Sorbonne in Parijs. Ze debuteerde in 2005 met de roman De onfeilbare. Daarna verscheen De verdwijning van Eva Zomers (2006). De Geus publiceerde in 2009 de roman Salto mortale. Polders woont en werkt in Parijs.