Elseviers Culinair Handboek

Productkenmerken

Auteur: Trimbach, C.J.M., Uitgever: Elsevier, 512 pagina's, Gebonden met linnen kaft, Nederlands, ISBN: 9789010039309 (ISBN10: 9010039307), Gepubliceerd in 1981. Boeknummer van verkoper: 29962.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft goed.

Productbeschrijving

Stap voor stap koken in woord en beeld.

€ 12,95
Op voorraad
Elseviers Culinair Handboek
Elseviers Culinair Handboek

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Elseviers Culinair Handboek" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Elseviers culinaire handboek

Hoofdtitel Elseviers culinaire handboek
Uitgever Reed business, Elsevier
Auteur(s) Trimbach, C.J.M.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 512
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 1981
ISBN 9789010039309