Fatale liefde

Productkenmerken

Auteur: Slee, Carry, Uitgever: Fmb, 277 pagina's, Paperback met omslag, Nederlands, ISBN: 9789049924218, Gepubliceerd in 2010.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 7,20
Op voorraad
Fatale liefde
Fatale liefde

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Fatale liefde" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Fatale liefde

Hoofdtitel Fatale liefde
Uitgever Overamstel Uitgevers, Fmb
Auteur(s) Slee, C., Slee, Carry
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 256
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 05-2010
ISBN 9789049924218

Flaptekst Fatale liefde

Twee vriendinnen, twee fatale liefdes...

Liz heeft al twee jaar verkering met Djawad en wil graag met hem samenwonen. Maar wanneer ze erover begint, reageert hij afwijzend. Ze weet niet dat hij met een groot geheim rondloopt.

Amber wil na de modeacademie een hippe kledinglijn voor jongeren beginnen, samen met haar beste vriendin Liz. Hun droom wordt werkelijkheid als Amber dertigduizend euro van haar tante erft. Zonder dat ze het weet zet Amber hun droom op het spel door verliefd te worden op Leon, die zich heel anders voordoet dan hij in werkelijkheid is...

Liz en Amber raken verzeild in een web van leugens en hebben al hun vindingrijkheid en doorzettingsvermogen nodig om zich staande te houden als het leven even tegenzit. Wat begint als een onschuldig liefdesverhaal, ontwikkelt zich gaandeweg tot een superspannende thriller die je op het puntje van je stoel uitleest!

Fatale liefde is net zo spannend en snel geschreven als Bangkok boy, Carry's eerste boek voor 16+ dat vorig jaar verscheen. Een must read voor alle liefhebbers van thrillers, voor jong én oud!