Gedumpt

Productkenmerken

Auteur: Kinney, Jeff, Uitgever: De Fontein, 5e editie, 223 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789026136382, Gepubliceerd in 2015.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Het leven van een Loser

€ 8,70
Op voorraad
Gedumpt
Gedumpt

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Gedumpt" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Gedumpt

Hoofdtitel Gedumpt
Reeks Het leven van een Loser
Uitgever VBK Media, De Fontein
Auteur(s) Kinney, Jeff
Druk 1e druk
Editie 5e editie
Taal Nederlands
Pagina's 224
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 06-2014
ISBN 9789026136382

Flaptekst Gedumpt

Met Gedumpt, het achtste deel in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney, is het weer lachen geblazen. Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven.

Het zit Bram Botermans niet mee. Zijn beste vriend Theo is hem spuugzat en heeft Bram gedumpt. Probeer dan maar eens nieuwe vrienden te maken! Als laatste wanhopige poging probeert Bram Sproet op te leiden tot officiële Theo-vervanger. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Dat overkomt Bram Botermans vaker. Hij besluit daarom zijn geluk in handen van het lot te leggen: dobbelstenen, horoscopen en fortunecookies. En dan vindt hij iets dat hem écht kan helpen bij zijn beslissingen. Maar of dat nou zo slim is....

Jeff Kinney ontwikkelt online games. Als kind hield hij geen dagboek bij (daar heeft hij spijt van), maar hij wilde dolgraag cartoonist worden.