Glijvlucht

Productkenmerken

Auteur: Goemans, Anne-Gine, Uitgever: De Geus, 409 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789044510065.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Glijvlucht
Glijvlucht

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Glijvlucht" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Glijvlucht

Hoofdtitel Glijvlucht
Uitgever Geus, Uitgeverij De, De Geus
Auteur(s) Goemans, A., Goemans, Anne-Gine
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 409
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 04-2011
ISBN 9789044510065

Flaptekst Glijvlucht

Gieles woont met zijn ganzen op een spotterscamping naast een landingsbaan. De grote afwezige in het leven van de jongen is zijn moeder. Zij probeert de wereld te redden door in Afrika demonstraties van zonnekooktoestellen te geven. Gieles probeert op zijn beurt zijn moeder te weerhouden van haar gevaarlijke missies. Daarom traint hij in het geheim zijn ganzen voor een heldhaftig plan.

Gieles' leven verandert als hij vriendschap sluit met Super Waling, veruit de dikste man die hij ooit heeft gezien. Door de moddervette en goedmoedige Super Waling ontdekt de 14-jarige jongen hoe hun levens verbonden zijn met de geschiedenis van de oorspronkelijke bewoners van het gebied rond de luchthaven.

Glijvlucht is de tweede roman van Anne-Gine Goemans en wederom kleurrijk geschreven, met groot gevoel voor humor, actualiteit én historisch besef.

Anne-Gine Goemans (1971) woont met haar gezin in Spaarndam. Met haar veelgeprezen debuutroman Ziekzoekers, een meeslepend en hilarisch familiedrama tegen een oer-Nederlandse achtergrond, won ze de Anton Wachterprijs 2008. Ook was Ziekzoekers het enige debuut op de longlist voor de Libris Literatuur Prijs 2008.

Langverwachte nieuwe roman van winnares Anton Wachterprijs 2008