Gratis online software

Productkenmerken

Auteur: Heymans, Maartje, Uitgever: Consumentenbond, 124 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789059511859, Gepubliceerd in 2012.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Alles over cloud computing

€ 7,70
Op voorraad
Gratis online software
Gratis online software

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Gratis online software" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Gratis online software

Hoofdtitel Gratis online software
Reeks PC-abc
Uitgever Consumentenbond
Auteur(s) Heymans, Maartje / de Korte, Ruud, Heymans, Maartje
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 128
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 08-2012
ISBN 9789059511859

Flaptekst Gratis online software

Er zijn steeds meer onlineprogramma's die vanaf een server op internet draaien. Hotmail en Gmail zijn allang niet meer de enige. Cloud computing heeft grote voordelen: je werkt altijd met de nieuwste software, deze neemt weinig of geen ruimte in en je kunt overal bij je bestanden. Bovendien zijn de meeste

toepassingen gratis.

In dit boek leest u er alles over: wat de voor- en nadelen zijn, welke onlinesoftware er is voor tekstverwerking, webmail, fotoen filmbewerking, luisteren naar muziek enzovoort. En natuurlijk hoe u ermee kunt werken, stap voor stap uitgelegd en met aandacht voor veiligheid en privacy.

Een schat aan actuele, praktische informatie waar geen enkele internetgebruiker buiten kan.

Recensie Gratis online software

Auteur: Arnout Cosman • Bron: NBD Biblion • Brontitel: Gratis online software • Datum: 8 augustus 2012
Nu vrijwel iedereen een snelle internetverbinding heeft, is er steeds meer aandacht voor werken in de cloud: het gebruiken van software die niet op de eigen computer staat, maar wordt gestuurd vanuit een server op internet. Dit boek begint met een overzicht van de voordelen en vooral ook nadelen van dit soort online software. Er is aandacht voor de betrouwbaarheid, de privacy en de risico's van virussen en malware. Daarna wordt de software zelf besproken: Google Docs en Zoho voor tekstverwerking, Gmail en Hotmail voor e-mail, Pixlr en Flickr voor fotobeheer en -bewerking, Aviary en Grooveshark voor het bewerken en beluisteren van muziek, en Youtube en Pixorial voor video's. Als laatste volgt een verzamelhoofdstuk met informatie over de opslag van wachtwoorden, uitwisselen van grote bestanden, agenda, notities en een online virusscanner. Met schermafbeeldingen in kleur en stapsgewijze instructies worden de basismogelijkheden van elk programma uitgelegd, zonder al te diep op details in te gaan. Geschikt als algemene introductie tot het gebruik van online software.