Groente voor uw gezondheid

Productkenmerken

Auteur: Nooij, Lidy, Uitgever: Reader's Digest, 352 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789064077340 (ISBN10: 9064077347), Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

240 heerlijke recepten voor meer groente bij elke maaltijd

€ 11,95
Op voorraad
Groente voor uw gezondheid
Groente voor uw gezondheid

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Groente voor uw gezondheid" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Groente voor uw gezondheid

Hoofdtitel Groente voor uw gezondheid
Ondertitel 240 heerlijke recepten voor wie vaker groenten wil eten
Uitgever Reader's Digest
Auteur(s) The Reader's Digest N.V., Nooij, Lidy
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 352
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 02-2006
ISBN 9789064077340

Flaptekst Groente voor uw gezondheid

Groente voor uw Gezondheid

240 heerlijke recepten voor meer groente bij elke maaltijd Groenten zijn ideaal: ze zijn knapperig en mals, hebben prachtige kleuren, smaken zeer verschillend en hebben een buitengewoon gunstig effect op de gezondheid. En met een beetje kennis en creativiteit kunt ook ervoor zorgen dat groente een grotere rol gaat spelen in het dagelijkse eetpatroon van u en uw gezin. Laat GROENTE VOOR UW GEZONDHEID daarbij uw gids zijn! In dit boek vindt u:

240 gerechten boordevol groenten - waaronder ook vele met vlees of vis! - die zowel lekker als aantrekkelijk zijn, en zeer eenvoudig te bereiden.

Een alfabetisch overzicht van groenten, waarin alles staat over het kopen en bewaren van bijna alle groenten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn - plus de nieuwe vari iten die dagelijks op de markt verschijnen.

De buitengewone gezondheidsvoordelen die groenten bieden. Ze passen goed in een energiebeperkt dieet en kunnen uiteenlopende ziekten helpen voorkomen.

Talloze tips van professionals voor het bereiden van groenten: de beste methoden om ze schoon te maken, welke messen u zou moeten gebruiken, welke kruiden en specerijen er het beste bij passen, en nog veel meer.

GROENTE VOOR UW GEZONDHEID is voor iedereen die behoefte heeft aan geheel nieuwe kookidee of gewoon wat meer gezonde ingredi en aan zijn dagelijkse maaltijden wil toevoegen.