Handboek zelfgenezing

Productkenmerken

Auteur: Regehr, Clark Hulda, Uitgever: Sigma, 573 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789065561671 (ISBN10: 9065561676), Gepubliceerd in 2001.

Productbeschrijving

Een revolutionaire techniek ter behandeling van chronische ziekten

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Handboek zelfgenezing
Handboek zelfgenezing

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Handboek zelfgenezing" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Handboek zelfgenezing

Hoofdtitel Handboek zelfgenezing
Ondertitel een revolutionaire techniek ter behandeling van chronische ziekten
Uitgever Schors V.O.F., Uitgeverij, Sigma
Auteur(s) Clark, H., Regehr, Clark Hulda
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 576
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 01-2001
ISBN 9789065561671

Flaptekst Handboek zelfgenezing

Dr. Hulda Clark

Handboek Zelfgenezing

Een revolutionaire techniek ter behandeling van chronische ziekten

bindwijze: paperback

formaat: 17 x 24 cm

omvang: 576 blz.

prijs: 29,50

ISBN: 978 90 6556 167 1

Dr Hulda Clark verrichte jarenlang wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de biofysica, celfysiologie en biologie, met zeer verrassende theorieën en therapieën als resultaat. Zij beschrijft haar bevindingen in een reeks boeken waarvan Handboek Zelfgenezing hét naslagwerk is, waarin zij een breed scala aan ziektebeelden en hun oplossingen beschrijft.

Deze beschrijving stelt zowel therapeut als consument - elk op geheel eigen terrein - in staat om 'ziek zijn en gezond worden' op een totaal andere, maar succesvolle wijze te benaderen.

Dr. Clark ontdekte de ziekteverwekkers en vond oplossingen in zowel kruidenpreparaten als therapeutische apparatuur om ze te bestrijden.

Zij ontdekte o.m. dat reumatische artritis wordt veroorzaakt door een bepaalde parasiet en dat zelfs hartkwalen en dementie veroorzaakt worden door lichaamsvervuiling vanuit onze dagelijkse routine én de aanwezigheid van bepaalde parasieten. Volgens Dr. Clark zijn er maar twee oorzaken voor alle ziekteprocessen: vervuiling en parasieten.

Bij het lezen van het Handboek Zelfgenezing zult u vanaf de eerste bladzijde verbaasd zijn hoe wij ons elke dag opnieuw ziek maken en hoezeer wij er soms naast zitten met onze huidige oplossingen.

'De inhoud van dit boek is zo revolutionair dat het in geen enkele bibliotheek zou mogen ontbreken. Wie wil er nu niet graag weten waardoor je zelf of je omgeving ziek wordt en wat de oorzaak en de oplossing zou kunnen zijn?' (Special Energy News).

Dr. Clark studeerde biofysica, celbiologie en promoveerde cum laude in de biologie. In haar praktijk ontdekte en ontwikkelde zij de elektronische techniek voor het scannen van het menselijk lichaam.