Het bestand

Productkenmerken

Auteur: Grunberg, Arnon, Uitgever: Nijgh & van Ditmar, 171 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789038899886, Gepubliceerd in 2015. Boeknummer van verkoper: 68976.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 10,95
Op voorraad
Het bestand
Het bestand

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Het bestand" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Het bestand

Hoofdtitel Het bestand
Uitgever Nijgh & Van Ditmar, Nijgh & van Ditmar
Auteur(s) Grunberg, Arnon
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 172
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 02-2015
ISBN 9789038899886

Flaptekst Het bestand

'In die betere wereld was je niet gedetermineerd, ook niet geslachtelijk, desgewenst kon je jezelf iedere dag opnieuw vormgeven en er verschillende, zelfs tegenstrijdige identiteiten op nahouden. Het gevaar bestond dat je sporen naliet, maar als je een beetje bedreven was kon je de sporenzoekers misleiden of het achterlaten van sporen voorkomen. Voor wie wilde was het verleden een illusie.'

Bestaat er een mooiere, volmaaktere werkelijkheid dan de fysieke werkelijkheid zoals wij die kennen? Voor Lillian, een 'oosterse prinses in een betrekkelijk doorsnee meisjeslichaam', is daar geen twijfel over mogelijk: het ware leven is online - daarbuiten bestaat slechts sociaal wenselijk gedrag.

De vernieuwing ofwel wedergeboorte van de mens zal in die betere werkelijkheid worden bewerkstelligd, maar eerst moet de oude mens verdwijnen.

Onder het toeziend oog van haar mentor Banri Watanuki komt Lillian als receptioniste bij het cybersecuritybedrijf BClever stapje voor stapje dichter bij haar ideaal: leven zonder lichaam, niets meer zijn dan pure intelligentie; het dierenrijk verlaten.