Het boek der Gastronomie
Productkenmerken
Auteur: Klosse, Jaap, Uitgever: Alliance Gastronomique, 160 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789066113022 (ISBN10: 9066113022), Gepubliceerd in 1992.
Productbeschrijving
Over koken, proeven en genieten op niveau
Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Rubrieken
"Het boek der Gastronomie" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:
Boek der gastronomie
| Hoofdtitel | Boek der gastronomie |
| Uitgever | Alliance Gastronomique |
| Auteur(s) | Klosse, Klosse, Jaap |
| Druk | 1e druk |
| Taal | Nederlands |
| Pagina's | 160 |
| Productvorm | Hardback |
| Geïllustreerd | Nee |
| Publicatiedatum | 1992 |
| ISBN | 9789066113022 |

