Het boek der Gastronomie

Productkenmerken

Auteur: Klosse, Jaap, Uitgever: Alliance Gastronomique, 160 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789066113022 (ISBN10: 9066113022), Gepubliceerd in 1992.

Productbeschrijving

Over koken, proeven en genieten op niveau

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Het boek der Gastronomie
Het boek der Gastronomie

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Het boek der Gastronomie" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Boek der gastronomie

Hoofdtitel Boek der gastronomie
Uitgever Alliance Gastronomique
Auteur(s) Klosse, Klosse, Jaap
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 160
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 1992
ISBN 9789066113022