Het leven eindigt nooit

Productkenmerken

Auteur: Jäger, Willigris, Uitgever: Asoka, 117 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789056701444 (ISBN10: 9056701444), Gepubliceerd in 2005. Boeknummer van verkoper: 69247.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft goed.

Productbeschrijving

Thuiskomen in het nu

€ 8,95
Op voorraad
Het leven eindigt nooit
Het leven eindigt nooit

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Het leven eindigt nooit" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Het leven eindigt nooit

Hoofdtitel Het leven eindigt nooit
Ondertitel thuiskomen in het nu
Uitgever Milinda Uitgevers B.V., Asoka
Auteur(s) Jager, W., Jäger, Willigris
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 117
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 11-2006
ISBN 9789056701444

Flaptekst Het leven eindigt nooit

Willigis J r gaat in dit boek uitgebreid in op existenti vragen als: bestaat er voorbij al het zichtbare en vergankelijke iets werkelijk blijvends? Wat gebeurt er na de dood? Is er sprake van opstanding of wedergeboorte? Hoe kunnen we de verwoestende realiteit van grote natuurrampen begrijpen en het immense leed dat eruit voortkomt. Wat is heelwording? Wat is het verschil tussen geluk een heil?

Diep geworteld in de mystieke tradities van het Christendom en vertrouwd met de wijsheid van zen opent Willigis J r nieuwe perspectieven voor mensen die binnen de context van de traditionele godsdiensten geen overtuigende antwoorden meer vinden. Met zijn nieuwste boek levert J r opnieuw een belangrijke bijdrage aan een integrale spiritualiteit.

Willigis J r werkte tussen 1960 en 1975 onder meer als ontwikkelingsadviseur bij de kerkelijke zendingswerken Misio en Misereor in Afrika. Van 1975 tot 1981 volgde hij zijn zenopleiding in Japan bij Yamada Koun Roshi. In 1996 werd hij ingewijd als zenmeester van de Sanbo Kyodan. Hij leidt tegenwoordig het centrum voor spirituele wegen 'Benediktushof' in Holzkirchen, waar jaarlijks duizenden mensen zijn sesshins, lezingen en trainingen volgen. Willigis J r behoort tot de belangrijke hedendaagse spirituele schrijvers.