Het moet wel beschaafd blijven

Productkenmerken

Auteur: Wenkelbach, Ellen, Uitgever: Podium, 152 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789057591983, Gepubliceerd in 2008. Boeknummer van verkoper: 42939.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 6,55
Op voorraad
Het moet wel beschaafd blijven
Het moet wel beschaafd blijven

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Het moet wel beschaafd blijven" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Het moet wel beschaafd blijven

Hoofdtitel Het moet wel beschaafd blijven
Uitgever Podium b.v. Uitgeverij, Podium
Auteur(s) Wenkelbach, E., Wenkelbach, Ellen
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 152
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 02-2008
ISBN 9789057591983

Flaptekst Het moet wel beschaafd blijven

Carla is medewerker management van Amsterdam Airport Schiphol en wervelt in highspeedvaart door het leven. De als een scheermes gebekte 33-jarige hedoniste heeft maling aan conventies en wil 100% van het leven genieten.

Maar onder Carla's geslaagde grotestadsleven gaapt de hunkering naar zachtheid en het onvermogen om net zo vanzelfsprekend voor liefde open te staan als bloemen voor zonlicht. Als ze aan haar grote jeugdliefde herinnerd wordt, breekt haar pantser. Ze stort zich in een wanhopige zoektocht naar oprechte gevoelens en het ware leven.

'Het moet wel beschaafd blijven' is een roman over de ledigheid van luxe. Deze moderne variant op 'Madame Bovary', 'Anna Karenina' of 'Eline Vere' is geschreven in de rappe staccatotaal van nu en verrast door een wrange wending, want: `Al is een lul nog zo hard, het leven is altijd harder.'

Ellen Wenkelbach is in 2006 overleden. 'Het moet wel beschaafd blijven' is met twee andere manuscripten in haar nalatenschap gevonden.