Hoera! de kleinkinderen komen

Productkenmerken

Auteur: Kuiper, Yvette, Uitgever: Tirion, 1e editie, 174 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789085741183, Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

De oppasgids voor oma's en opa's

€ 8,20
Op voorraad
Hoera! de kleinkinderen komen
Hoera! de kleinkinderen komen

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Hoera! de kleinkinderen komen" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Hoera de kleinkinderen komen

Hoofdtitel Hoera de kleinkinderen komen
Ondertitel handboek voor oma's en opa's die oppassen
Uitgever Sanoma Media Netherlands BV, Tirion
Auteur(s) Kuiper, Y., Kuiper, Yvette
Druk 1e druk
Editie 1e editie
Taal Nederlands
Pagina's 174
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 07-2006
ISBN 9789085741183

Flaptekst Hoera de kleinkinderen komen

Hoera! De kleinkinderen komen

D ppasgids voor oma's en opa's

Een praktisch gezellig handboek voor opa's en oma's die regelmatig op hun kleinkinderen passen. Dat is 'Hoera! De kleinkinderen komen'. Natuurlijk weet je nog van vroeger hoe het gaat met het eerste hapje, zindelijk worden en dwarse peutertjes. Want eigenlijk zijn dat soort zaken nog net als toen je eigen kinderen klein waren. Maar er zijn ook dingen bijgekomen en veranderd. Dag en nacht tekenfilms op tv bijvoorbeeld. En wat dacht je van kleinkinderen die het liefst de hele middag computeren? Hoe ga je daar als mede-opvoeder (want d word je als vaste oppas, er is geen ontkomen aan!) mee om?

Soms is je kleinkind ziek tijdens je oppasdag. Je wilt niets liever dan hem zo snel mogelijk beter maken. Maar wanneer is een kusje of een paracetamol ook alweer voldoende en wanneer moet je naar de huisarts? Het boek beschrijft op een heldere wijze de meest voorkomende kinderziekten en hoe je eerste hulp verleent.

Maar oppassen is vooral liefde, warmte en gezelligheid. Daarom leuke (zowel nieuwe als oude!) rijmpjes, spelletjes en knutselidee En veel originele tips om eropuit te trekken met je kleinkind. Kortom, een boek dat je als oppasoma of -opa eigenlijk niet kan missen...

'Hoera! De kleinkinderen komen' is een uitgave van het tijdschrift Ook! Het enige en leukste tijdschrift voor opa's en oma's.