Hotel de grote L

Productkenmerken

Auteur: Kuyper, Sjoerd, Uitgever: Lemniscaat, 3e editie, 228 pagina's, Ingenaaid met harde kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789047705420, Gepubliceerd in 2014.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 7,70
Op voorraad
Hotel de grote L
Hotel de grote L

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Hotel de grote L" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Hotel De Grote L

Hoofdtitel Hotel De Grote L
Uitgever Lemniscaat, Uitgeverij, Lemniscaat
Auteur(s) Kuyper, Sjoerd
Druk 1e druk
Editie 3e editie
Taal Nederlands
Pagina's 228
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 01-2014
ISBN 9789047705420

Flaptekst Hotel De Grote L

Kos, een jongen van dertien, vertelt over de meest bizarre periode in zijn leven. Zijn moeder is drie jaar geleden overleden en zijn vader krijgt - net op het moment dat Kos het winnende doelpunt maakt in de kampioenswedstrijd - een hartaanval. Als vader in het ziekenhuis ligt, dreigt het in het hotel dat hij runt behoorlijk in de soep te lopen. Kos probeert de zaak draaiende te houden, samen met zijn zussen: Libbie, de moederlijke oudste, gothic Briek die het liefst in haar muziek verdwijnt, en nakomertje Pel die in jurken van haar moeder rond fladdert. Maar hoe krijg je meisjes zo ver dat ze doen wat jij wilt en hoe komt het toch dat ze het steeds weer voor elkaar krijgen dat jij doet wat zij willen?

Als dan ook nog blijkt dat vader grote schulden heeft en sluiting dreigt voor het hotel, zit er maar één ding op: iemand moet Miss Noordzee worden, want daaraan is een flinke geldprijs verbonden. En laat Kos nou net het mooiste meisje van het stel zijn... Maar hij heeft stevige

concurrentie. Van Isabel. Het mooiste meisje van het heelal. Volgens Kos.