Hu.Man Holidays

Productkenmerken

Auteur: Boersma, ea., Uitgever: Hu.man Publishing, 243 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789078416029, Gepubliceerd in 2007. Boeknummer van verkoper: 42739.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat incl. CD-rom.

Productbeschrijving

Vakantie DoeBoek

€ 6,55
Op voorraad
Hu.Man Holidays
Hu.Man Holidays

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Hu.Man Holidays" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Hu.Man Holidays Vakantie Doe Boek

Hoofdtitel Hu.Man Holidays Vakantie Doe Boek
Deeltitel 5
Uitgever HU.Man Publishing, Hu.man Publishing
Auteur(s) Boersma, ea.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 251
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 05-2007
ISBN 9789078416029

Flaptekst Hu.Man Holidays Vakantie Doe Boek

HU.MAN HOLIDAYS #5

Het vijfde achtereenvolgende deel in de succesvolle reeks Hu.man Holidays VakantieDoeBoeken van modeontwerper Hans Ubbink. Een vakantieboek vol verhalen, reistips, foto's, puzzels en recepten, voor op het strand, in de auto, in de tuin, op de camping, in de trein, aan het zwembad of thuis op de bank als het regent. Een nieuw ouderwets boek vol plaatjes, tips, spelletjes en verhalen. Nieuw omdat de tips, verhalen en foto's van deze tijd zijn. Ouderwets omdat het zo onthaast en leuk is. Met als bijlage ook nog je eigen VakantieDagBoek! Het VakantieDoeBoek gaat om dingen die niet hoeven, om het doen van dingen waar je spontaan zin in hebt, om het ont-moeten. En als extraatje voor de gulzige lezer biedt dit boek een velletje smakelijk eetpapier!

Bijdrage van o.a Martin Bril, Pirn Westerweel, Bart Chabot, Clemens Rikken, Kommer Hakkenbrak, Thijs Heslenveld, Cindy Hoetmer, K. Schippers, Fabian Takx, Bas Haring en Michiel Borstlap.

Een reactie van een enthousiaste lezer op de vorige editie: "Wonderbaarlijk: papier, letters, spellen, illustraties, verhalen, fotografie en de boekdrukkunst kunnen nooit bedacht zijn om ze samen te voegen tot dit geweldig zooitje ongeregeld. Dit heet een VakantieDoeBoek te zijn, maar er is werkelijk geen touw aan vast te knopen. Als je even denkt houvast te hebben aan een pagina, word je onmiddellijk weer tot de orde geroepen door de volgende, Wat houvast?! Het Hu.man Holidays VakantieDoeBoek is als het leven zelf: onvoorspelbaar, vreugdevol, ongeregeld, mooi, onpeilbaar, wankel, lachwekkend, alles. Bedankt! Ik heb het met veel genoegen en plezier gelezen en gebruikt. Ik kan niet wachten tot de volgende.."

Overeenkomende titels

Afb. Titel Conditieaflopend sorteren Jaar Editie Pagina's Vorm Toelichting Verkoper Prijs
Hu.Man Holidays
Hu.Man Holidays
★★★★★
2005 239
Paperback
Nieuwstaat
€ 10.95