Ik ben speciaal 2

Productkenmerken

Auteur: Vermeulen, Peter, Uitgever: Epo, 246 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789064453694 (ISBN10: 9064453691), Gepubliceerd in 2005.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft goed.

Productbeschrijving

Werkboek psycho-educatie voor mensen met autisme

€ 11,95
Op voorraad
Ik ben speciaal 2
Ik ben speciaal 2

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Ik ben speciaal 2" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Ik ben speciaal

Hoofdtitel Ik ben speciaal
Ondertitel werkboek psycho-educatie voor mensen met autisme
Uitgever Epo, Uitgeverij, Epo
Auteur(s) Vermeulen, Peter
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 246
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 01-2005
ISBN 9789064453694

Flaptekst Ik ben speciaal

Met het uitleggen aan ouders en dienstverleners van wat autisme is, is men al jaren bezig. Normaal begaafde mensen met autisme stellen zelf ook de vraag naar autisme, direct of indirect. Voor hen heeft Peter Vermeulen dit werkboek geschreven, zij lezen, denken of begrijpen namelijk anders. Lay-out en inhoud houden daarmee rekening.

Ik ben speciaal is, in de nieuwe gereviseerde versie, een programma voor psycho-educatie met als doel personen met autisme zelfkennis bij te brengen, kennis van (het eigen) autisme en hoe ermee om te gaan. Het hanteert een empowerende, socratische methode.

Ik ben speciaal is ontworpen om mee te werken: een kind, jongere of volwassene met autisme doorloopt samen met een volwassen persoon de verschillende werkbladen. Aanvullingen, verbeteringen, suggesties van ouders, mensen met autisme en dienstverleners zijn verwerkt in deze tweede editie. De werkbladen worden digitaal aangeboden op dvd. Dat maakt het gebruik op computer en in kleurversies mogelijk. De digitale versie vergemakkelijkt het ontwikkelen van eigen versies, zodat Ik ben speciaal op maat en geïndividualiseerd aangeboden kan worden. Zo ontstaat telkens een uniek en creatief boek.

Met nieuwe teksten over het zelfbeeld van mensen met autisme, psycho-educatie en de socratische methode. Aangepaste versies voor jongere kinderen, jongeren met een verstandelijke beperking en normaal begaafde volwassenen.