Ingreep

Productkenmerken

Auteur: Cook, Robin, Uitgever: Bruna A.W., 325 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789022996577, Gepubliceerd in 2009.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 9,70
Op voorraad
Ingreep
Ingreep

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Ingreep

Hoofdtitel Ingreep
Uitgever Bruna Uitgevers, A.W., Bruna A.W.
Auteur(s) Cook, R., Cook, Robin
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 325
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 11-2009
ISBN 9789022996577

Flaptekst Ingreep

Een arts wordt meegesleurd in een strijd tussen wetenschap en geloof en komt ook nog voor onmogelijke keuzes te staan wanneer zijn kind ernstig ziek wordt.

Een archeoloog en goede schoolvriend van patholoog-anatoom Jack Stapleton heeft zojuist een belangrijke ontdekking gedaan. Hij heeft de botten van de maagd Maria en het evangelie van Simon gevonden. Deze vondst zal de katholieke kerk op haar grondvesten doen schudden. Een andere schoolvriend van Jack, de aartsbisschop in New York, kan dit niet laten gebeuren. In deze van geloof versus wetenschap komt Jack tussen hen in te staan, terwijl hij tegelijkertijd op zijn eigen vakgebied een persoonlijke kruistocht tegen alternatieve geneeswijze voert. Tot overmaat van ramp hebben zijn vrouw en hij ook nog te kampen met de vreselijke ziekte van hun vier maanden oude baby. Nog niet eerder is Jack zo heen en weer geslingerd tussen hoop, geloof, wetenschap en vertrouwen.