9789044319538 - Ik moet je iets vertellen

Ik moet je iets vertellen

Hoofdtitel Ik moet je iets vertellen
Uitgever Overamstel Uitgevers
Auteur(s) Kelly, C.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 381
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2007
ISBN 9789044319538
 

Flaptekst Ik moet je iets vertellen

Achter de blinkend schone ramen en keurige rozentuintjes van Summer Street sluimeren vele geheimen. Faye, een alleenstaande moeder, verbergt iets voor haar tienerdochter Amber. En de dertigjarige Maggie verstopt een geheim voor zichzelf.

Wanneer de onstuimige Amber besluit haar toekomstplannen op te geven voor de liefde, en wanneer Maggie naar haar ouderlijk huis terugkeert om voor haar zieke moeder te zorgen, raken hun geheimen in een stroomversnelling. De enige in Summer Street die op alles een antwoord lijkt te weten is hun vriendin Christie. Tot ook háár grote geheim - dat zij zo lang voor haar echtgenoot en haar twee volwassen zoons verborgen heeft gehouden - plotseling wordt onthuld. Als het verleden heden wordt voor Faye, Maggie en Christie, moeten de drie vrouwen belangrijke beslissingen nemen.

Recensie Ik moet je iets vertellen

Bron: Boekreviews.nl • Brontitel: Ik moet je iets vertellen • Datum: 3 maart 2008
'Een van de leukste boeken van Kelly. Alles komt aan bod: liefde, vriendschap, geheimen en mysteries. Het boek bevat ook een mooi moraal; je wordt sterker door wat je meemaakt in het leven. Het vormt je tot wie je bent en zorgt voor persoonlijke groei. Een aanrader voor iedereen.'

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Verkoper Prijs
Ik moet je iets vertellen
Ik moet je iets vertellen
★★★★★
2007
Kelly, Cathy / House of Books
€ 2,00
Info