Kinderen cadeau

Productkenmerken

Auteur: Witterholt, Yolan, Uitgever: Het Spectrum, 2e editie, 176 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789027425256, Gepubliceerd in 2007. Boeknummer van verkoper: 42979.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Een boek voor eigentijdse stiefmoeders

€ 9,85
Op voorraad
Kinderen cadeau
Kinderen cadeau

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Kinderen cadeau" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Kinderen cadeau

Hoofdtitel Kinderen cadeau
Ondertitel een boek voor stiefmoeders
Uitgever Het Spectrum
Auteur(s) Witterholt, Y., Witterholt, Yolan
Druk 1e druk
Editie 2e editie
Taal Nederlands
Pagina's 176
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2006
ISBN 9789027425256

Flaptekst Kinderen cadeau

Kinderen cadeau

Een boek voor eigentijdse stiefmoeders

Wanneer het leven je stiefkinderen schenkt, staat je van alles te wachten. Je nieuwe liefde overrompelt je niet alleen met geluk, maar ook met onvermoede extra's. Kinderen die niet de jouwe zijn, zetten je leven op zijn kop, verbazen je, ontroeren je en ergeren je. Hoe voorkom je dat twee culturen botsen? En, hoe verhoud je je tot de biologische moeder van de nieuwkomers?

Naast leuke en komische dingen, komen er dus ook moeilijke dingen op het pad van een stiefmoeder. Vooral als je zelf ook al moeder was en je eigen kinderen de nieuwkomers met opgetrokken wenkbrauwen in hun huis ontvangen. Yolan Witterholt laat zien dat 'relaxt' (stief)moederschap in veel gevallen de oplossing biedt in ingewikkelde situaties.

Met veel gevoel voor humor en zelfspot schetst dit boek lastige en ontroerende situaties uit een rumoerig stiefgezin. Ook biedt het veel praktische informatie over juridische kwesties, erfeniszaken en nog veel meer.

Yolan Witterholt studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en werkt sinds 1987 als docente geschreven pers op de School voor Journalistiek in Utrecht. Daarnaast is ze moeder en stiefmoeder in een gezin met zes pubers.