Langzame man

Productkenmerken

Auteur: Coetzee, J.M., Uitgever: Cossee, 4e editie, 285 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789059360730 (ISBN10: 9059360737), Gepubliceerd in 2005. Boeknummer van verkoper: 48572.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, omslag goed.

Productbeschrijving

Vertaling Peter Bergsma

€ 8,65
Op voorraad
Langzame man
Langzame man

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Langzame man" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Langzame man

Hoofdtitel Langzame man
Uitgever Cossee, Uitgeverij, Cossee
Auteur(s) Coetzee, J.M.
Druk 1e druk
Editie 4e editie
Taal Nederlands
Pagina's 285
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2005
ISBN 9789059360730

Flaptekst Langzame man

Toen hij door de lucht vloog dacht hij nog direct weer op te kunnen staan, even diep adem te halen, en dan weer door te fietsen. Maar nu zit hij thuis, een been tot boven de knie geamputeerd. Met tegenzin probeert hij te wennen aan het idee dat er nu dagelijks een verpleegster over de vloer komt.

De eerste is een regelrechte ramp. De tweede, een Kroatische, handig, stevig en niet onaantrekkelijk, brengt Paul Rayment echter al snel op andere gedachten. De sinds jaren gescheiden man vindt haar aanwezigheid aangenaam, en algauw meer dan dat. En voor hij het weet zit hij tot over zijn oren midden in een explosieve familiegeschiedenis, echter zonder ruimte voor zijn eigen liefde. Bij alle narigheid verschijnt bovendien ook nog ongevraagd de oude schrijfster Elizabeth Costello in zijn leven.

Langzame man is een uitmuntende familieroman, een treffend en dikwijls komisch boek, waarin de lezer met een paar eenvoudige maar principiële vragen wordt geconfronteerd. Waarom hebben we pas echt het gevoel dat we leven als we voor een ander kunnen zorgen? Hebben mensen zonder kinderen iets essentieels gemist? En buitendien, wat is echte liefde?