Leerboek psychiatrie

Productkenmerken

Auteur: Hengeveld, M.W. - Balkom A.J.L.M. van, Uitgever: De Tijdstroom, 1e editie, 642 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789058980762 (ISBN10: 9058980766), Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft geplastificeerd.

€ 46,15
Op voorraad
Leerboek psychiatrie
Leerboek psychiatrie

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Leerboek psychiatrie" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Leerboek psychiatrie

Hoofdtitel Leerboek psychiatrie
Uitgever Tijdstroom, Uitgeverij De, De Tijdstroom
Auteur(s) Hengeveld, M.W. - Balkom A.J.L.M. van
Druk 1e druk
Editie 1e editie
Taal Nederlands
Pagina's 450
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 2006
ISBN 9789058980762

Flaptekst Leerboek psychiatrie

Dit is een oude druk. Het boek is vervangen door een geheel herziene versie, met online leeromgeving (ISBN 9789058981615).

Dit leerboek is een product van samenwerking tussen de acht medische faculteiten in Nederland. Voor het eerst in meer dan een decennium verschijnt er een compleet Nederlandstalig overzichtswerk dat specifiek is geschreven voor het vak psychiatrie in de artsopleiding. In vier delen - psychiatrische ziekteleer, psychiatrische ziektebeelden, speciële psychiatrie en maatschappelijke aspecten - behandelt het leerboek consequent alle stof.

Hoewel bedoeld voor het onderwijs in de psychiatrie aan studenten geneeskunde, is het boek ook bruikbaar voor de opleiding en bij- en nascholing van andere beroepsgroepen, zoals psychiaters, huisartsen, verpleeghuisartsen, revalidatieartsen en alle psychiatrisch geïnteresseerde medisch specialisten, alsook voor GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiatrisch verpleegkundigen.

Aan het Leerboek psychiatrie werkten maar liefst 55 auteurs mee. De redactie wordt gevormd door prof.dr. M.W. Hengeveld, hoogleraar psychiatrie aan het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam en prof.dr. A.J.L.M. van Balkom, hoogleraar psychiatrie aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam.

Het boek vormt een tweeluik met Probleemgeoriënteerd denken in de psychiatrie, onder dezelfde redactie.