Loverboy & girl

Productkenmerken

Auteur: Heyink, Joost, Uitgever: van Holkema & Warendorf, 11e editie, 159 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789026997631 (ISBN10: 9026997639), Gepubliceerd in 2010.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 9,95
Op voorraad
Loverboy & girl
Loverboy & girl

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Loverboy & girl" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Loverboy & girl

Hoofdtitel Loverboy & girl
Uitgever Unieboek | Het Spectrum, van Holkema & Warendorf
Auteur(s) Heyink, J., Heyink, Joost
Druk 1e druk
Editie 11e editie
Taal Nederlands
Pagina's 159
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2004
ISBN 9789026997631

Flaptekst Loverboy & girl

Fanny heeft een zomerbaantje bij McBill, een klein fastfoodrestaurant. Na werktijd heeft ze afspraakjes met de knappe, charmante Jeff. Maar Fanny weet dat Jeff niet is wie hij lijkt te zijn. Hij is een loverboy, die moet proberen meisjes in zijn macht te krijgen. Fanny's vriendin is het slachtoffer geworden van zo'n loverboy en Fanny is vastbesloten om andere meiden te waarschuwen. Om meer te weten te komen over de werkwijze van loverboys, heeft ze zich laten oppikken door Jeff. Maar langzamerhand raakt ze toch van hem onder de indruk. Zo raakt ze verstrikt in een gevaarlijk dubbelspel: hoe ver kan ze gaan? En heeft ze zichzelf nog wel in de hand?

Wacht even! Wat gebeurt hier? Ze ging weer zitten. Waarom wil ik mee met Jeff? Omdat hij lief is? Omdat hij er goed uitziet? Wat wil ik eigenlijk? Wie is hier de baas? Mijn buik of mijn hoofd? Dit gaat niet goed, dit gaat helemaal niet goed. Wakker worden! Controle!