Mastering the Art of French Cooking

Productkenmerken

Auteur: Child, Julia - Bertholle Louisette - Beck Simone, Uitgever: Alfred A. Knopf, 30e editie, 684 pagina's, Gebonden met harde kaft, Engels, Gepubliceerd in 1981.

Productbeschrijving

Volume One.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Mastering the Art of French Cooking
Mastering the Art of French Cooking

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Mastering the Art of French Cooking" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Mastering the Art of French Cooking

Hoofdtitel Mastering the Art of French Cooking
Uitgever Alfred A. Knopf
Auteur(s) Child, Julia - Bertholle Louisette - Beck Simone
Editie 30e editie
Taal Engels
Pagina's 684
Productvorm Gebonden met harde kaft
Publicatiedatum 1981