Mijn auto's, een autobiografie

Productkenmerken

Auteur: Houten, Boudewijn van, Uitgever: Aspekt, 157 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789059111868 (ISBN10: 9059111869), Gepubliceerd in 2003. Boeknummer van verkoper: 43026.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 8,95
Op voorraad
Mijn auto's, een autobiografie
Mijn auto's, een autobiografie

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Mijn auto's, een autobiografie" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Mijn auto's

Hoofdtitel Mijn auto's
Ondertitel een autobiografie
Uitgever Aspekt B.V., Uitgeverij, Aspekt
Auteur(s) van Houten, B., Houten, Boudewijn van
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 157
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2003
ISBN 9789059111868

Flaptekst Mijn auto's

Dit is een onderhoudend relaas, waarin de schrijver (geb. 1939) herinneringen aan zijn vroegere auto's ophaalt en daarmee meteen ook een boel over zijn leven vertelt. Auto's spelen nu eenmaal een grote rol in ons modern bestaan, of we dat nu willen of niet. En de schrijver wil wel, want hij had plezier in auto's. Het waren dan ook niet de eerste de beste. Hij bezat een aantal spectaculaire antieke auto's zoals een Riley RM uit 1949, een Fiat Topolino uit hetzelfde jaar en een Rover P4 uit 1963. Het zijn trouwens bijna allemaal oldtimers die hier ter sprake komen - van Peugeot 403 tot Kever en van Karmann Ghia tot Studebaker Hawk. De auteur praat niet alleen over zijn eigen auto's, maar ook over die van zijn vader, van zijn vrienden en vooral van zijn vriendinnen. Auto's en vrouwen - de schrijver schaamt zich absoluut niet voor deze macho-belangstelling. Hij heeft zelfs het idee dat nog steeds talrijke mannen die belangstelling met hem delen, ook al mogen ze er haast niet meer voor uitkomen. Overigens zult u zien dat hij zich ook nog wel voor iets anders interesseert: voor boeken en schrijvers, voor landen en steden - want in dit boek bent u veel op reis. Eerder verscheen van de hand van Boudewijn van Houten bij Aspekt Onze Hoogmoed.