Mijn hamster is een meesterbrein

Productkenmerken

Auteur: Lowe, Dave, Uitgever: Veltman, 107 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789048308149, Gepubliceerd in 2013. Boeknummer van verkoper: 73552.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Stinkie en Brinks

€ 6,25
Op voorraad
Mijn hamster is een meesterbrein
Mijn hamster is een meesterbrein

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Mijn hamster is een meesterbrein" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Mijn hamster is een meesterbrein

Hoofdtitel Mijn hamster is een meesterbrein
Uitgever Veltman Uitgevers B.V., Veltman
Auteur(s) Lowe, Dave
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 107
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 05-2013
ISBN 9789048308149

Flaptekst Mijn hamster is een meesterbrein

"Wat je nooit moet doen: je zusje aan haar bed vastplakken met plakband, ook niet als ze er zelf om vraagt. Dat weet ik omdat ik het wel heb gedaan, en daarna ging mijn moeder compleet over de rooie.

Mijn moeder heeft nogal een verleden als het om ongewone straffen gaat. Ooit heeft ze me betrapt toen ik het haar van mijn zusjes barbiepop bijknipte, en toen zette ze me in een stoel en gaf mij hetzelfde kapsel.

En nu heeft mijn moeder, dankzij dat plakbandincident, mijn tv en al mijn spelletjes naar de schuur verbannen en gezegd dat ze een huisdier voor me ging kopen.."

Ontmoet de negenjarige Benjamin Brinks en zijn humeurige nieuwe huisdier, Jasper Stinkbil, alias Stinkie. Benjamin is een heel gewone jongen, met een enorme hekel aan wiskunde. Stinkie is een briljante maar nurkse hamster die gek is op verse wortels. Samen zijn ze een niet te stoppen team! Maar zijn ze slim genoeg om stiekeme plannetjes van Bens gemene wiskundeleraar, beter bekend als De Baard, te stoppen?

Mijn hamster is een meesterbrein en Mijn hamster is een astronaut zijn de

fantastische eerste twee delen uit de reeks over Benjamin en zijn

bijzondere hamster Stinkie. De hilarische illustraties van Mark Chambers

brengen het verhaal nog verder tot leven!

Recensie Mijn hamster is een meesterbrein

Auteur: Ria Scholten-Boswerger • Bron: NBD Biblion • Datum: 28 augustus 2013
De moeder van Ben bedenkt altijd ongewone straffen. Als Ben (9, ik-figuur) zijn zusje met plakband heeft vastgeplakt aan haar bed, verbant ze voor straf de tv en alle spelletjes naar de schuur en koopt ze een huisdier voor Ben, om hem daarmee verantwoordelijkheid bij te brengen. Het huisdier is een hamster, die door Ben Stinkie wordt genoemd. Stinkie is heel speciaal, want hij kan praten en is ook nog eens heel goed in rekenen. En juist daarin is Ben heel slecht. Als zijn rekenleraar met zijn vader een weddenschap heeft afgesloten over Bens rekenvaardigheden, bedenken Stinkie en Ben samen een plan om de vervelende leraar beet te nemen. Met bedrog lukt dat niet, dus moeten ze echt iets goeds bedenken. het verhaal wordt verlevendigd met vele kriebelige, humoristische zwart-witte pentekeningen. De tekst is gedrukt in duidelijke schreefloze letters. Af en toe worden er moeilijke woorden gebruikt. Ruime interlinie en brede marges. Eerste deel uit een humoristische reeks over Benjamin Brinks en zijn bijzondere hamster Stinkie. Vanaf ca. 8 jaar.