Saabyes Circus

Productkenmerken

Auteur: Christensen, Lars Saabye, Uitgever: De Geus, 183 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789044513561, Gepubliceerd in 2012.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Saabyes Circus
Saabyes Circus

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Saabyes Circus" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Saabyes circus

Hoofdtitel Saabyes circus
Uitgever Geus, Uitgeverij De, De Geus
Auteur(s) Christensen, Lars Saabye
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 183
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2012
ISBN 9789044513561

Flaptekst Saabyes circus

Een nerveuze schrijver, misschien wel Lars Saabye Christensen, valt in Parijs met stoel en al van het podium, nog voor hij een woord heeft kunnen uitspreken. In dat gruwelijke ogenblik, terwijl hij met zijn armen uitgestrekt het publiek vaarwel zwaait, ziet hij zichzelf weer voor Bruns Muziekhandel in Oslo staan, zich vergapend aan een rode Fender Stratocaster. Hij is dertien jaar, heeft 43 kronen op zijn rekening en weet één ding zeker: die moet hij hebben. Met die gitaar zal hij minder eenzaam zijn. De Fender Stratocaster kost echter 2207 kronen meer dan hij bezit. Om geld te verdienen neemt hij een baantje als bloemenbezorger aan. Christensen treedt een wereld binnen van merkwaardige mensen en gebeurtenissen en ontmoet Aurora Stern, een bejaarde trapezewerkster die vertelt over de val die haar leven heeft veranderd.

Welkom in het circus van Lars Saabye Christensen, een wereld die bomvol verhalen, kleurrijke personages en bizarre plotwendingen zit. Saabyes Circus is zijn meest autobiografische roman tot nu toe.