Over leven

Productkenmerken

Auteur: Witzier, Anita, Uitgever: Tirion, 144 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789043910323, Gepubliceerd in 2007. Boeknummer van verkoper: 73263.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 6,45
Op voorraad
Over leven
Over leven

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Over leven" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Over leven

Hoofdtitel Over leven
Uitgever Tirion
Auteur(s) Witzier, Anita
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 144
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 07-2007
ISBN 9789043910323

Flaptekst Over leven

Over leven gaat letterlijk over het leven maar ook over overleven. Anita Witzier beschrijft in een bescheiden een complete eigen stijl het leven van alledag. Ze laat zien hat ze naast een succesvolle tv-persoonlijkheid ook gewoon moeder is van een zoon en een dochter. Met alle leuke en minder leuke kanten die daarbij horen.

De vijfenzestig columns in deze bundle zijn maar een greep uit de tweenhonderdvijftig columns die ze de agfelopen vijf jaar voor Margriet schreef:

'Deze vijf jaren waren niet de meest rustige van mijn leven: een shceideing, opkrabbelen in eigen huis en tuin,de dood van mijn mieder, een kind in de puberteit, een nieuwe liefde e daarbij natuutlijk de dagelijkse huis-, tuin-, en keukenbesognes. Dat lijkt heel wat maar...ik heb het overleefd!'

Anita Witzier is presentatrice van de populaire televisie-programma's Memories en Tien voor Taal. Ze is ambassadrice van het Nationaal Reumafonds, maar is bovenal moeder van Bram en Julia.

Overeenkomende titels

Afb. Titel Conditieaflopend sorteren Jaar Editie Pagina's Vorm Toelichting Verkoper Prijs
Over leven
Over leven
★★★
1997 1e 196
Paperback
Goed
€ 4.85