Over rechts, de formatie

Productkenmerken

Auteur: Heymans, Jos, Uitgever: Bertram + de Leeuw, 247 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789461560063, Gepubliceerd in 2010. Boeknummer van verkoper: 57437.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Met een politieke analyse van Frits Wester

€ 6,55
Op voorraad
Over rechts, de formatie
Over rechts, de formatie

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Over rechts, de formatie" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Over Rechts

Hoofdtitel Over Rechts
Ondertitel de formatie
Uitgever Bertram + de Leeuw Uitgevers BV, Bertram + de Leeuw
Auteur(s) Heymans, Jos / Wester, Frits, Heymans, Jos
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 248
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 12-2010
ISBN 9789461560063

Flaptekst Over Rechts

Een spannend verslag achter de schermen van de formatie. Journalisten Jos Heymans en Frits Wester van RTL Nieuws volgden in het hart van de Haagse stolp de totstandkoming van het eerste kabinet-Rutte op de voet.

In Over rechts komen de onderhandelaars zelf aan het woord. Jos Heymans heeft een politiek dagboek bijgehouden en de twee kopstukken, Mark Rutte en Maxime Verhagen, exclusief geïnterviewd. Beide heren vertellen in opvallend openhartige gesprekken over hun optreden tijdens de historische formatie, de uiteindelijke uitkomst en de betekenis daarvan voor het politieke landschap van ons land.

Frits Wester analyseert hierna vlijmscherp de betekenis van deze voor Nederland unieke situatie. Want wat wil het eigenlijk zeggen, deze gedoogconstructie? Gaat het hier om een onschuldig steunen door de PVV van een broodnodige rechtse coalitie, zoals de drie partners beweren? Of neemt Geert Wilders nu feitelijk de macht over in Den Haag - zoals de oppositie zegt te vrezen.