Resultaatgericht zelfmanagement

Productkenmerken

Auteur: Dorreboom, Iris, Uitgever: Beyond, publishing, 124 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789460002199, Gepubliceerd in 2007.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 8,70
Op voorraad
Resultaatgericht zelfmanagement

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Resultaatgericht zelfmanagement" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Resultaatgericht zelfmanagement

Hoofdtitel Resultaatgericht zelfmanagement
Uitgever Multilibris, Uitgeverij, Beyond, publishing
Auteur(s) de Graaf, R. / Dorreboom, I., Dorreboom, Iris
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 126
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 03-2009
ISBN 9789460002199

Flaptekst Resultaatgericht zelfmanagement

Elk mens heeft een droom over zijn bestemming, de wereld en de toekomst. Sommigen slagen erin die droom te realiseren, anderen verdwalen onderweg en komen aan op een ongewenste bestemming. Degenen die vasthouden aan hun bestemming komen er. Hoe dit te doen beidt zelfmanagement je.

Onder zelfmanagement verstaan we het bewustmaken van wat je nu doet tijdens de reis van je leven. Aan de hand van deze bewustwording maak je keuzes en beslis je over wat je nu niet meer en voortaan wel wilt.

Zelfmanagement maakt je bewust van de relatie die er ligt tussen jezelf en wat er met je gebeurt in je leven. Het heeft als uitgangspunt dat je de sturende kracht in je eigen leven bent. Door het nemen van zelfverantwoordelijkheid voor de resultaten in je leven kun je grote resultaten realiseren.

Zelfmanagement is de praktische kennis die verstand en hart verenigt en combineert met effectief handelen en aantrekkelijk gedrag. Het leidt tot zekerheid over de bestemming van je leven, waardoor je je koers gemakkelijker kunt bijsturen. Zelfmanagement is de basis voor een doelgericht en gelukkig leven.

Iris Dorreboom en Rudi de Graaf zijn coach, consultant en schrijver. Zij hebben meer dan 25 jaar internationale ervaring in de begeleiding van mensen en organisaties. Zij zijn oprichters in 1989 van Beyond, een internationaal netwerk van mensen die resultaatverbetering realiseren.

Beiden zijn toonaangevend in advies, besluitvorming, implementatie en coaching. Hierbij zijn resultaten, samenwerking en leiderschap de sturende principes. Zij ontwikkelden tientallen diagnoses die door consultants en hun klanten worden gebruikt. Met de serie Result Education bieden ze organisaties een praktisch, kosten- efficiënt en effectief alternatief met doe-het-zelf trainingsonderwerpen.