Shopalicious!

Productkenmerken

Auteur: Kinsella, Sophie, Uitgever: The House of Books, 10e editie, 363 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789044318258, Gepubliceerd in 2007. Boeknummer van verkoper: 52661.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Shopaholic Becky is terug - en leuker dan ooit!

€ 13,05
Op voorraad
Shopalicious!
Shopalicious!

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Shopalicious!" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Shopalicious!

Hoofdtitel Shopalicious!
Uitgever Overamstel Uitgevers, The House of Books
Auteur(s) Kinsella, S., Kinsella, Sophie
Druk 5e druk
Editie 10e editie
Taal Nederlands
Pagina's 361
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 02-2007
ISBN 9789044318258

Flaptekst Shopalicious!

Rebecca Bloomwood is gelukkig getrouwd met Luke. Hun huwelijksreis rond de wereld was een daverend succes. En het zou toch abnormaal zijn als Becky niet een paar souvenirs had aangeschaft. Zoals die zijden kamerjassen uit Hongkong... vijf Turkse tapijten... een prachtige handgemaakte tafel met tien stoelen uit Sri Lanka... de, eh, manshoge giraffebeelden uit Malawi. Alles zal netjes worden thuisbezorgd.

Maar wanneer de vrachtwagens voor hun huis in Londen parkeren, is Luke ziedend. Becky mag haar creditcard niet meer gebruiken. En haar 'geheime' tweede creditcard ook niet.

Deze klap nog maar nauwelijks te boven, krijgt Becky ongelooflijk nieuws: ze blijkt een zus te hebben! Nooit geweten! Een echte zus om mee te winkelen en koffie te drinken en naar de film te gaan. Maar wanneer Becky Jessica voor het eerst ontmoet, krijgt ze de schrik van haar leven. Het kan toch niet waar zijn dat haar zus een hekel heeft aan... winkelen?

Sophie Kinsella is schrijfster en exfinancieel journaliste. Met haar bestsellers Hou je mond! Shopaholic! Shopaholic!, in alle staten en Shopaholic! zegt ja, veroverde zij de harten van milijoenen lezers over de hele wereld. Sophie Kinsella woont in Surrey, Engeland. Ze heeft twee zussen en vindt het meestal heerlijk om met hen te gaan winkelen.