Slaap met me

Productkenmerken

Auteur: Briscoe, Joanna, Uitgever: Ambo, Anthos, 12e editie, 549 pagina's, Zakboekje ingenaaid met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789049800215, Gepubliceerd in 2010.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Dwarsligger

€ 10,45
Op voorraad
Slaap met me
Slaap met me

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Slaap met me" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Slaap met me

Hoofdtitel Slaap met me
Reeks Dwarsligger®
Uitgever Uitgeverij Dwarsligger®, Ambo, Anthos
Auteur(s) Briscoe, Joanna
Druk 12e druk
Editie 12e editie
Taal Nederlands
Pagina's 552
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2010
ISBN 9789049800215

Flaptekst Slaap met me

Richard en Lelia zijn een gelukkig stel. Hij is redacteur bij een groot landelijk dagblad, zij doceert Frans en Duits aan de universiteit. Hun kind wordt verwekt in een chaotisch, haastig moment tijdens het omkleden, net voor ze vertrekken naar een kerstdiner. Als ze, laat en nog nagloeiend, arriveren op het feestje merken ze de jonge grijze muis Sylvie nauwelijks op.

Terwijl hun ongeboren kind groeit, raakt Richard in de ban van de subtiele charme van Sylvie en is zij ook steeds nadrukkelijker aanwezig in het leven van Richard en Lelia. Langzaamaan wordt Richard ambivalenter over zijn kinderwens. Lelia worstelt met de spoken uit haar verleden: een vader die ze nauwelijks heeft gekend en haar jeugd die ze deels in eenzaamheid in Frankrijk doorbracht. En Sylvie lijkt overal en nergens te zijn, ze is haast onzichtbaar aanwezig. Juist daarin schuilt het gevaar.

Over de dwarsligger®

De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat 12 bij 8 centimeter en lichte gewicht gemiddeld nog geen 145 gram is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.