SMS

Productkenmerken

Auteur: Veldkamp, Tjibbe, Uitgever: Lemniscaat, 95 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789056379025 (ISBN10: 905637902X). Boeknummer van verkoper: 57452.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 7,65
Op voorraad
SMS
SMS

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"SMS" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Verkoper

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

SMS

Hoofdtitel SMS
Uitgever Lemniscaat, Uitgeverij, Lemniscaat
Auteur(s) Veldkamp, Tj., Veldkamp, Tjibbe
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 95
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 12-2006
ISBN 9789056379025

Flaptekst SMS

Het leven van Wade Bennet lijkt perfect: een lieve vrouw, een baan als presentator van een flitsende talkshow... Op het hoogtepunt van zijn carri en geluk, werkt hij aan een spannend interview voor de show, maar dan berooft hij zichzelf van het leven. Iedereen is verbijsterd: waarom zou een succesvol man zijn leven verruilen voor de dood?

Het lijkt een gesloten zelfmoordzaak, maar als het onderzoek vordert blijkt er een wereld van manipulatie en moord achter schuil te gaan. Zelfs Wades beste vrienden worden verdacht, als jaloezie en persoonlijke conflicten een rol gaan spelen.

Wades opvolger Rick Treadway, een aan lager wal geraakte regisseur en twijfelend christen, raakt ook verstrikt in het web van beschuldigingen. Hij beseft dat er maar manier is om de waarheid te ontmaskeren: hij moet het gewraakte interview vinden.

Clay Jacobsen (1956) is al meer dan twintig jaar werkzaam in de wereld van de media. Hij schreef diverse spannende romans.