Snoecks 2011

Productkenmerken

Auteur: Stadeus, Geert, Uitgever: Snoecks, 87e editie, 560 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789077885185, Gepubliceerd in 2011.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Snoecks 2011
Snoecks 2011

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Snoecks 2011" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Snoecks 2011

Hoofdtitel Snoecks 2011
Ondertitel 87e editie
Uitgever Snoecks BV, Snoecks
Auteur(s) Stadeus, Geert
Druk 1e druk
Editie 87e editie
Taal Nederlands
Pagina's 560
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 10-2010
ISBN 9789077885185

Flaptekst Snoecks 2011

Op de cover van Snoecks 2011 prijkt een foto van de Nederlandse mode- en glamourfotograaf Nicolaas de Bruin. De Bruin vertrok tien jaar geleden naar New York als fotomodel maar de jongste jaren is hij alleen nog aan de andere kant van de camera gespot. Samen met zijn vrouw runt hij vlakbij Hollywood een goed draaiende fotostudio waar hij modellen shoot voor internationale mannen- en modebladen.

Snoecks' blik op de wijde wereld levert opnieuw meesterlijke fotoreportages en verhalen op, die een nieuw licht werpen op o.m. de bewoners van de oevers van de Congostroom, de contrasten van Napels en de conflicten in Liberia en Israël. Opmerkelijk zijn de foto's die Iago Corazza nam bij primitieve stammen in Papoea Nieuw Guinea en de Venezolaanse reportage van Magnum-fotograaf Christopher Anderson.

Naast de vaste literaire rubrieken pakt Snoecks uit met een exclusieve voorpublicatie van de nieuwe, in 2011 te verschijnen roman van bestsellerauteur T.C. Boyle. Humor is er van vaste The Guardian-columnist Charlie Brooker en Patrick De Witte, bekend van zijn colums in Humo en Goedele.

Naast de grote namen uit de hedendaagse kunst - Léopold Rabus en Javier Marín - worden tal van eminente fotografen uitgebreid voorgesteld: van vaste waarden als Anderson & Low, Pedro Meyer, Ruven Afanador en Kishin Shinoyama tot sterke 'nieuwkomers' als Haley Jane Samuelson, Marco Sanges en JiF.

Liefhebbers van natuurfotografie zullen vast opgetogen zijn met de fotoreeksen van Arabische raspaarden, lunchende haaien en net uit het ei brekende jonggeboren schildpadden en vogels.