Succes in tijden van crisis

Productkenmerken

Auteur: Soros, George, Uitgever: Contact, 207 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789025451370, Gepubliceerd in 2010. Boeknummer van verkoper: 43658.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Hoe blijf je overeind in woelige tijden

€ 8,75
Op voorraad
Succes in tijden van crisis
Succes in tijden van crisis

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Succes in tijden van crisis" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Succes in tijden van crisis

Hoofdtitel Succes in tijden van crisis
Ondertitel hoe blijf je overeind in woelige tijden
Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij, Contact
Auteur(s) Soros, George
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 207
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2010
ISBN 9789025451370

Flaptekst Succes in tijden van crisis

Met een voorwoord van Mabel van Oranje.

Naar wie moet je luisteren in deze onzekere tijden? In elk geval naar de man die zich als geen ander door die tijden heen weet te slaan: 'Houd u vast, want nu volgt de ervaring van een leven, samengevat in twintig bladzijden,' zo begint George Soros enthousiast een van de hoofdstukken in dit meesterlijk geconcentreerde boek. In enkele heldere verhalen legt hij beknopt en helder zijn ideeën over de Open Society uit, maar ook verklapt hij welke principes ten grondslag lagen aan zijn fenomenale succes als belegger. Dit boek is een pleidooi voor een betere wereld - en ook een spannende beschrijving van succes in tijden van crisis.

De pers over De internationale kredietcrisis:

'Soros legt zeker een aantal vingers op de zere plekken van het kapitalistische systeem dat hij zo goed kent - en waarvan hij al een halve eeuw profijt trekt.' - NRC HANDELSBLAD

George Soros is een van de rijkste mensen ter wereld, en hij heeft besloten zijn geld te gebruiken om de wereld te veranderen. Het ideaal van de open samenleving wordt specifiek ondersteund door het Open Society Institute en het Soros Foundation Network. Van Soros verschenen in Nederland onder andere het baanbrekende De crisis van het mondiale kapitalisme (1998), Globalisering (2002), De illusie van onfeilbaarheid (2006) en De internationale kredietcrisis (2008).