Totally Simple Food

Productkenmerken

Auteur: Dupleix, Jill, Uitgever: Fontaine, 368 pagina's, Ingenaaid met slappe kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789059562479, Gepubliceerd in 2007.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Meer dan 200 gezonde no-nonsense recepten

€ 9,95
Op voorraad
Totally Simple Food
Totally Simple Food

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Totally Simple Food" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Totally simple food

Hoofdtitel Totally simple food
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V., Fontaine
Auteur(s) Dupleix, J., Dupleix, Jill
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 368
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 03-2009
ISBN 9789059562479

Flaptekst Totally simple food

Totally simple food staat vol met heerlijke gerechten voor elke dag. Jill Dupleix, culinair auteur van de The Times, zorgt met dit boek voor een onweerstaanbare reeks eenvoudige en snelle recepten. Haar eigen levendige fotografie zet daarbij de toon: dit zijn stuk voor stuk lekkere, lichte en gezonde gerechten - vol kleur, inspiratie en energie.

In dit boek vindt de lezer meer dan 200 recepten voor de dagelijkse maaltijd, heerlijke tussendoortjes of eenvoudige dineetjes en veel nieuwe, snelle ideeën om de maaltijd extra smaak en kracht te geven. Met haar typerende nuchtere benadering en haar wijze woorden van advies schreef Jill dit heerlijke boek, dat bewijst dat gezond en eerlijk eten met een moderne twist totally simple kan zijn.

Jill Dupleix is een van de invloedrijkste culinaire auteurs van Engeland. Haar receptenrubriek in The Times heeft een grote schare trouwe lezers en van haar hand verschenen twaalf kookboeken. Jill's onweerstaanbare recepten en levendige stijl zijn ook te bewonderen in het culinaire tijdschrift Delicious en Jill is vaak te gast als chef-kok in de kookprogramma's van de BBC. Zij werd onlangs door de Britse Guild of Food Writers onderscheiden als kookschrijver van het jaar voor haar bijdragen in The Times.