Tradities

Productkenmerken

Auteur: Brian, Kate, Uitgever: Van Goor, 233 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789047512639, Gepubliceerd in 2010. Boeknummer van verkoper: 42820.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Vertaald door Suzanne Braam

€ 7,65
Op voorraad
Tradities
Tradities

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Tradities" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Antiquariaat

Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl.

Tradities

Hoofdtitel Tradities
Uitgever Unieboek | Het Spectrum, Van Goor
Auteur(s) Brian, Kate
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 232
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 09-2010
ISBN 9789047512639

Flaptekst Tradities

Het Billings House heeft een nieuwe voorzitter nodig, en wie kan dat beter zijn dan Reed Brennan, de ultieme Billings Girl? Als voorzitter heeft Reed opeens meer macht dan ze ooit kon bedenken. Ze heeft toegang tot geheime informatie en er gaan deuren voor haar open die voor anderen gesloten blijven. Haar belangrijkste wapen is het Billings-netwerk van machtige oud-studentes die te allen tijde voor haar klaarstaan. Wanneer de studenten erachter komen dat Easton als enige particuliere school niet is uitgenodigd voor het prestigieuze en ultraexclusieve Legacy-feest, richt iedereen zich tot Reed. Zij moet ervoor zorgen dat Easton weer op de lijst komt te staan, maar hoe?

Intriges, chantage en moord tegen de fascinerende wereld van een privéschool, gecombineerd met een vleugje romantiek. De prijs van macht is hoog, torenhoog... Deel 6 Privé-serie