Twintigduizend mijlen onder zee

Productkenmerken

Auteur: Stilton, Geronimo, Uitgever: De Wakkere Muis, 212 pagina's, Ingenaaid met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789085921509, Gepubliceerd in 2011.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Jules Verne

€ 9,20
Op voorraad
Twintigduizend mijlen onder zee
Twintigduizend mijlen onder zee

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Twintigduizend mijlen onder zee" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

20.000 mijlen onder zee

Hoofdtitel 20.000 mijlen onder zee
Reeks Geronimo Stilton
Uitgever Wakkere Muis, B.V. De, De Wakkere Muis
Auteur(s) Stilton, Geronimo
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 210
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 04-2011
ISBN 9789085921509

Flaptekst 20.000 mijlen onder zee

Als professor Aronnax wordt in geschakeld bij het oplossen van het mysterie van een reusachtig zeemonster, dat schepen en zeemuizen terroriseert, ontdekt hij het grootste geheim aller tijden: de Nautilus en haar legendarische kapitein Nemo!

Volg de professor op zijn avontuurlijke reis naar de verste uithoeken van de onderwaterwereld, tussen onvoorstelbare wezens en bijzondere schatten, tot in het hart van de geheimzinnige diepte!

Dit boek, één van de beroemdste verhalen van Jules Verne, verscheen voor het eerst in 1870.

Een klassieker uit de literatuur, vrij naverteld door Geronimo Stilton.

Recensie 20.000 mijlen onder zee

Bron: NBD Biblion • Datum: 4 november 2011
Pierre Aronnax is een muis die het tot professor geschopt heeft in Parijs. Hij wordt opgeschrikt door het verhaal dat een monster de zeeën bedreigt, maar hij vraagt zich af of het echt om een monster gaat. Een schip met de professor aan boord vaart uit om hiernaar onderzoek te doen. Uiteindelijk komt Aronnax in contact met het monster en ontdekt hij, na een afschuwelijk avontuur, de waarheid. Geronimo Stilton herschrijft opnieuw een klassieker in dit verhaal. Op zeer vereenvoudigde, maar ook grappige manier wordt het verhaal van Jules Verne in dit boek opnieuw verteld. Jammer genoeg wel erg vereenvoudigd. De lay-out van dit boek is zoals in de rest van de serie, verschillende woorden zijn in andere lettertypes of kleuren afgedrukt en springen bijna de bladzijde uit. Dit maakt de bladspiegel levendig. Het verhaal is geiïllustreerd met cartoonachtige, kleurige tekeningen. Veel kinderen zullen hiervan sullen en hierdoor aan het lezen slaan. Dat is het mooie van deze serie. Het nadeel is dat het boek van Jules Verne weinig recht wordt aangedaan. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.