Voorlezen gaat zo

Productkenmerken

Auteur: Welzen, Irma van - Chorus Margriet, Uitgever: Nizw, 74 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789050508339 (ISBN10: 9050508332), Gepubliceerd in 200212367.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Toelichting op conditie
Zeer goed, ex. bibliotheek.

Productbeschrijving

Tips en ervaringen uit de praktijk van peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, gastoudergezinnen en de buitenschoolse opvang.

€ 7,45
Op voorraad
Voorlezen gaat zo
Voorlezen gaat zo

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Voorlezen gaat zo" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Voorlezen gaat zo

Hoofdtitel Voorlezen gaat zo
Ondertitel tips en ervaringen uit de praktijk van peuterspeelzaken, kinderdagverblijven en gastoudergezinnen
Uitgever NIZW, Nizw
Auteur(s) van Welzen, I. / Chorus, M., Welzen, Irma van - Chorus Margriet
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 74
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 09-2002
ISBN 9789050508339

Flaptekst Voorlezen gaat zo

Voorlezen is leuk. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Toch wordt nog in lang niet alle kinderopvangcentra dagelijks voorgelezen. Leidsters worstelen vaak met de vraag hoe ze het voorlezen het best kunnen aanpakken. Welke boeken zijn geschikt voor jonge kinderen? Hoe houd je de aandacht vast? Hoe geef je het lezen een plaats in de drukke dagindeling van een kindercentrum? Wat doe je met peuters die nog geen Nederlands spreken? In dit boek staat het antwoord op deze en nog vele andere vragen. De tips en vele voorbeelden zijn ontleend aan de dagelijkse praktijk. In 2000 is een onderzoek gedaan onder ruim negenhonderd peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en gastouderbureaus. In 2001 volgde een onderzoek naar voorlezen in de buitenschoolse opvang. De resultaten van beide onderzoeken zijn verwerkt in dit boek, op een speelse én praktische manier. Harmen van Straaten maakte er vrolijke illustraties bij.