Wat het was

Productkenmerken

Auteur: Pelecanos, George, Uitgever: Anthos, 2e editie, 230 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789041424099, Gepubliceerd in 2013.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Literaire thriller

€ 13,45
Op voorraad
Wat het was
Wat het was

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Wat het was" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Wat het was

Hoofdtitel Wat het was
Uitgever Ambo/Anthos Uitgevers, Anthos
Auteur(s) Pelecanos, George
Druk 1e druk
Editie 2e editie
Taal Nederlands
Pagina's 230
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 05-2013
ISBN 9789041424099

Flaptekst Wat het was

Washington, 1972. Derek Strange heeft de politie verlaten en is zojuist voor zichzelf begonnen als privédetective. Zijn voor malige collega Frank `de bloedhond Vaughn werkt er nog altijd. Wanneer een jonge vrouw Strange inschakelt om een ring op te sporen die ze is kwijtgeraakt, betreedt Derek het werk gebied van Vaughn. Daar is

een drugsgebruiker vermoord doodgeschoten in zijn appartement. Al snel komen beide mannen de moordenaar op het spoor, Red Fury, zo genoemd vanwege zijn uiterlijk en de auto waarin zijn vriendin rijdt. Het interesseert hem niet wie hij moet vermoorden om te krijgen wat hij wil. Wanneer het geweld escaleert en er steeds meer op het spel komt te staan, weten Strange en Vaughn dat er maar één manier is om deze man te pakken: hun eigen manier.

In Wat het was voert Pelecanos ons terug naar de zwarte popcultuur van jaren 70. Deze thriller is met veel oog voor detail geschreven en zit vol actie. Wat het was is Pelecanos op z n best.